Yukarı Kaşıkara İlkokulu
Isparta/Yalvaç Yukarıkaşıkara Köyü

VİZYON

Yakın hedef olarak ilçemizde, uzak hedef olarak ilimizde örnek alınabilecek model bir okul olmak. okulumuzda eğitim görmeyi ayrıcalık olarak gören mutlu bireyleri yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.

MİSYON

Öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimini ön planda tutarak; Onları: "Milli Eğitimim genel ve özel amaçları doğrultusunda Türk Milletein milli, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, ve geliştiren; milletini ve tüm insanlığı seven; ailesine, toplumuna ve vatanına bağlı; çok çalışmaya hazır; ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi; ufku geniş, işbirliğine önem veren yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazır´BİZ´ ruhunu taşıyan bireyler olarak yetiştirmektir."

BAŞARILAR

Okulumuz 2012 SBS´de sınava giren 11 öğrenciden 4´ünü anadolu sağlık meslek lisesine, 1´ini anadolu lisesine, 2´sini anadolu imam hatip lisesine, 1´ini Otelcilik ve Turizm Meslek lisesine yerleştirerek %78 oranında başarı sağlamıştır.
Öğretim Şekli :Okulumuzda ikili eğitim verilmektedir.

Okulumuzda ikili eğitim verilmektedir.

ingilizce

Kalorifer(Kömür)

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Lojman boştur. Tamirat ve tadilat gerekmektedir.

OkulumuzISPARTA´ya 100KM, YALVAÇ´a ise 37 KM uzaklıktadır.

Yalvaç Yuakarıkaşıkara Köyü

İyi Tarım Uygulamaları